Kanvas Tablo Nedir?

eyfel kulesi kanvas tablo

 

Kanvas Tablo Nedir?

Dekorasyonun ayrılmaz bir parçası olan tablo modelleri içinde klişe ürünlerden sıkılanlar, farklılık arayanlar için özel tasarımlar gündeme gelmektedir. Bunlar içinde yer alan kanvas tablo modellerinin, çok farklı ortamlar ve aktivitelerde karşımıza çıktığını görmekteyiz. Eğitim kurumları, dekoratif alanlar, oteller, parti organizasyonları ve ofisler kanvas tablolar ile en sık karşılaştığımız yerlerdir. Kanvas tablo %100 pamuklu kanvas kumaştan oluştuğu için bu ismi almaktadır. Sıra dışı bir dekoratif ürün aradığınızda, bu ürünler gayet tatmin edici bir sonuç verecektir.

İlginizi Çekebilir: Eyfel Kulesi Desenli Parçalı Kanvas Tablo

Kanvas Tablo Nerelerde Kullanılır?

Kullanım alanı olarak farklı şekillerde, farklı ortamlarda uygulanabilir. Tablo olmasından dolayı özellikle ofis ve iş yerlerinde, ortamın konseptine uygun olan seçenekler kullanılabilir. Ayrıca kanvas tablo modelleri partilerde dekoratif amaçlı olarak yer alabilmektedir. Partinin temasına uygun şekilde seçilen özel çalışmalar, ortamı tamamlayan ve derinlik kazandıran bir özelliğe sahiptir. Eğitim kurumlarında da amaca uygun olarak bu tablolar rahatlıkla kullanılabilmektedir.

İlginizi Çekebilir: Renkli Volkanik Desenli Kanvas Tablo

Kanvas Tablo Boyutları

Kanvas tablolar, farklı yapılarıyla ilgi çekerler. Parçalı kanvas tablo modelleri;

2 adet 20x40 cm, 2 adet 20x50 cm, 1 adet 20x60 cm olmak üzere 5 parçadan oluşmaktadırlar. Aralıklı şekilde kullanıldıklarında kapladıkları alan 60x108 cm olur. Oldukça güzel bir görünüm elde edilen bu ürünleri, ayrıcalıklı ve farklı yapan mozaik duruşlarıdır.

Parçalı Kanvas Tablo Modelleri

İlginizi Çekebilir: Köprü Desenli Parçalı Kanvas Tablo 

Mükemmel duruşlarıyla, derin ve dikkat çekici bir etki yaratan bu tablolarda, baskı kalitesi de oldukça önemlidir. Genel olarak kanvas tablo modelleri incelendiğinde, her beklentiye cevap verebilecek, etkin ve ideal modellerin olduğu görülecektir. Doğal figürler, somut ya da soyut çalışmalar, ünlü eserler gibi etkili ve benzersiz seçenekleri bulmak mümkündür. Modellerin kişiye özgü tasarlanabilmesi de bu anlamda mümkündür. Alana, kullanılacak olan konsepte uyacak, sayısız seçenekle karşılaşabilirsiniz. Kullanılacak olan ortamın dekoratif temasına uygun ürünler, rahatlıkla temin edilebilir. Parçalı modeller her zaman duruş olarak daha zengin, daha göz alıcı ve otantiktir. Bu nedenle kanvas tablolar genel olarak bu şekilde farklı ölçülerde birkaç parça olarak hazırlanmaktadırlar. Kullanıcı talepleri de bu şekilde geliştiği için tek parça yerine parçalı kanvas tablo modelleri daha çok tercih edilmektedir.

İlginizi Çekebilir: Sonbahar Temalı Parçalı Kanvas Tablo

Kanvas Tablo Fiyatları

Bu benzersiz tablolar, eşsiz güzellikleri, kapladıkları alan ölçüleri, ürün kaliteleri dikkate alındığında, oldukça uygun fiyatlarla karşınıza çıkmaktadır. Genel olarak kanvas tablo fiyatları farklılık gösterse de, bunda baskı kalitesi büyük öneme sahiptir. Baskı kalitesinin yüksek olması, tablonun duruşunu her anlamda değiştirir. Alanda göz alıcı bir etki yaratırken, derinlik ve renk tonlarındaki canlılık da çeşitli seçenekler sunar. Bu şekilde beklentiler, uygun fiyatlar ile kanvas ürünlerde rahatlıkla karşılanabilecektir.

Kişiye Özel Kanvas Tablo Nasıl Yaptırılır?

İlginizi Çekebilir: Turuncu Kahverengi Desenli Parçalı Kanvas Tablo

Bazen, standartların dışına çıkmak istersiniz. Size özel, sizi yansıtan bazı çalışmaları veya görselleri tablo halinde bulunduğunuz alanlarda görmek istersiniz. Bunun için kişiye özel kanvas tablo çalışmaları tercih edilebilir. Tamamen sizin istekleriniz doğrultusunda hazırlanacak olan bu tablolarda, size, sevdiklerinize ait resimler, fotoğraflar kullanılabilir. Yapılacak olan kişiye özel çalışmalar için kesinlikle çözünürlük kalitesi önemlidir. Bunun için 300 DPI çözünürlük endüstri standartlarını karşılamaktadır. Bu şekilde tabloya dönüşecek olan resimler, derinlik, netlik ve canlılıklarını kaybetmeden etkin şekilde kullanılabilirler.

Kanvas Tablolar Nasıl Takılır?

İlginizi Çekebilir: Golden Gate Desenli Parçalı Kanvas Tablo

Değişken modeller nedeniyle, kanvas tabloların uygulama şekli farklılık gösterebilir. Standart tablolardan farklı olarak, parçalı olmaları nedeniyle mesafeli şekilde monte edilirler. Tek bir resmin ya da tablonun, beş farklı ölçüde olması, bu tabloların benzersiz olmasını sağlar. Bir adet olan büyük parça ortada olacak şekilde, yanlara orta boy ve küçük boy gelecek şekilde simetrik bir uygulama yapılmaktadır. Duvara doğru biçimde uygulanan kanvas tablo modelleri göz alıcı ve çekici özelliklerini korumuş ve en doğru biçimde yansıtmış olurlar.

Kanvas Tablo Nerede Yaptırılır?

İlginizi Çekebilir: Yeşil Doğa Temalı Parçalı Kanvas Tablo 

 

Bu tarz ürünleri her yerde doğru şekilde yaptırmanız mümkün değildir. Her işte olduğu gibi kanvas tablolarda da bazı özel teknik ve baskı yöntemleri kullanılmaktadır. Özellikle kişiye özel baskı tablolar yapılması gereken çalışmalar, titizlik ve profesyonellik istemektedir. Bu nedenle kanvas tabloların yapımında, işin uzmanından destek almanız gerekir. Alacağınız sonuç mükemmel, kaliteli ve kalıcı bir sonuç olacaktır. Profesyonel olarak bu işi yapan çok az sayıda firma bulunmaktadır. Dijital ortamdaki bir resmin ya da yazının, tabloya aksettirilmesi, teknik bilgi ve özen gerektirmektedir.

Özcanlar Çerçeve ekibi olarak bu yazımızda, kanvas tablo nedir ve kanvas tablo nerelerde kullanılır? Kanvas tabloların boyutları, modelleri, fiyatları gibi birçok bilgiyi aktarırken, kanvas tablonun en çok tercih edilen modeli olan parçalı kanvas tablolar hakkında da bilgileri sizlere en iyi şekilde anlatmaya çalıştık. Ev dekorasyonunuzda kanvas tabloları en iyi şekilde kullanmak için bizden destek alabilirsiniz. 30 yıllık sektör deneyimimiz ve yüksek müşteri memnuniyetimiz ile sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

Etiketler: kanvas tablo, parçalı kanvas tablo, kanvas tablo modelleri, kanvas tablo nedir, kanvas tablo fiyatları, kanvas tablo boyutları, kişiye özel kanvas tablo, trendyol kanvas tablo
Mart 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR